Vi på By Radhe

Varje kollega i vårt gäng är unik i sin egen stil och expertis, och tillsammans strävar vi efter att ge dig och ditt hår den bästa möjliga upplevelsen och resultatet.

Jessica Radhe

Jessica har lång erfarenhet och mycket god kunskap i det mesta inom frisöryrket och är väldigt engagerad inom frisörbranschen. Hon brinner lite extra för formklippningar och vänder sig framförallt till den lite mer mogna kundkretsen.

Att jobba som frisör och driva företag har även blivit hennes hobby men utöver det gillar hon att umgås med familj och vänner, även träning och heminredning prioriteras när hon får ledig tid över.

Jessica har gesällbrev, frisörlicens och är handledarutbildad, hon är även grundare och delägare i företaget By Radhe AB.

Sofia Radhe

Sofia är en medveten och nytänkande frisör som älskar att jobba med slingor, balayage, och stora färgförändringar. Hon ser sitt jobb som sin stora passion och hobby och älskar att jobba med människor och deras hår.

Sofia jobbar även som frilansande frisörtekniker för Matrix vilket innebär att hon ibland åker iväg och utbildar andra frisörer inom färg eller jobbar på frisörevent.

När Sofia inte är på jobbet gillar hon att vara med familjen, träffa vänner och på lördagar spenderar hon gärna några timmar i köket för att laga en god middag.

Sofia har gesällbrev, frisörlicens och är handledarutbildad. Sofia är också grundare och delägare i företaget By Radhe AB.

Moa Ström Geiring

Moa har arbetat på salongen sedan starten 2018. Hon tog studenten i juni 2018 och tog sitt gesällbrev i november 2019. Moa har även utbildat sig inom olika löshårstekniker. Hon älskar att arbeta med människor, att få vara kreativ och tycker även om utmaningar och att få vara nytänkande.

Moa brinner lite extra för blonda hår och jobbar gärna med olika uppljusningstekniker, som folieslingor eller balayage, men gillar också att klippa herrfrisyrer. Hon tycker dock att det allra bästa är att dagarna alltid ser olika ut!

På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj, men uppskattar också bara en dag hemma.

Isabelle Lundström

Isabelle är en kreativ och social person som älskar allt som har med frisöryrket att göra, hon har varit på By Radhe från start, december 2018 och tog sitt gesällbrev 2022.

Isabelle brinner extra för färgningar som balayage och slingor, framförallt förändringar på ett naturligt sätt. För henne finns det inget bättre än när kunden kommer tillbaka efter x- antal månader och färgen fortfarande ser bra ut!

Isabelle jobbar en hel del med löshår, allt från förlängning, förtjockning och färgförändringar i håret med hjälp av extensions. Tekniker hon använder sig av är tejp och weft.

Utanför jobbet är Isabelle en väldigt aktiv person som älskar att vara utomhus och vara med sina hästar där hon tillbringar alla sina övriga timmar utanför salongen!

Lina Lundgren

Lina har varit på By Radhe sedan våren 2021 då hon hade praktik under sin utbildning och sen fick en fast anställning.

Lina är en social och pratglad tjej som gillar att sprida glädje och träffa nya människor!

Hon brinner extra för olika slags balayage och slingtekniker där det framkommer olika härliga nyanser samt mycket skiftningar. Enligt Lina finns inget bättre än att ge kunden sitt drömhår!

Utanför salongen tillbringar Lina mycket tid med sin stora familj och sina vänner.

Elida Andersson

Elida har jobbat på By Radhe sedan januari 2023 och tog studenten 2022. Hon jobbar både med bokningar och även drop-in på vår salong i Funkabo.

Elida är en väldigt social och positiv tjej som brinner för frisöryrket och älskar att få träffa och lära känna er kunder, hon brinner lite extra för färgningar, speciellt blonda hår och herrklippningar. Sedan tycker hon att det är kul att få följa alla trender.

Utanför jobbtimmarna är hon oftast hemma med sina katter och sin sambo, men träffar gärna sina vänner på en fika.

Annelie Lindbäck

Annelie blev anställd av By Radhe i samband med att vi köpte upp drop-in salongen Luddes i funkabo (numera By Radhe, funkabo) där hon tidigare hade jobbat i över 20 år.

Annelie är en väldigt duktig och allsidig frisör som gillar att jobba med så väl långa som korta hår och trivs med variationen av kunder hon får på salongen vi har i funkabo där hon jobbar med både drop-in och tidsbokning.

Annelie jobbar endast på vår salong i Funkabo (tidigare Luddes frisör), där hon är ett välkänt ansikte för salongens stamkunder.

När hon inte jobbar gillar hon att träna, resa, kolla hockey, umgås med vänner eller ta ett uppfriskande vinterbad, men hon gillar även att krypa upp i soffan och kolla på en serie.

Lena Vendin

Lena blev anställd av By Radhe i samband med att vi köpte upp Luddes i Funkabo (numera By Radhe, Funkabo) där hon tidigare hade jobbat i över 20 år.

Lena är en duktig och erfaren frisör som gillar att jobba med alla sorters kunder och hår, om hon ska välja något hon gillar lite extra så är det korta hår och att färga crazy colors.

Lena jobbar endast på vår salong i funkabo där hon tar emot drop-in kunder samt bokningar för dem som specifikt vill komma till henne. Även hon är ett välkänt ansikte för salongen i Funkabos stamkunder.

När Lena inte är på jobbet spenderar hon gärna sin tid bland djur och natur, hon har ett intresse för odling, matlagning, byggnadsvård och hantverk, ja… allt möjligt kreativt helt enkelt!