Våra varumärken

Vi erbjuder hårprodukter från ledande varumärken inom hårvård för att kunna leverera bästa resultat.

Vi är en exklusiv Kérastase-salong

Vi har valt att jobba med Kérastase för att vi är väldigt måna om era hårs kvalitè. Kérastase produkter innehåller djupgående vård och högkvalitativa ingredienser som jobbar på bästa sätt för att stärka ditt hår.

Det finns ett stort sortiment och vi alla på salongen är utbildade för att välja ut rätt produkter för just ditt hår.

Kérastase kommer regelbundet med nya och förbättrade produkter och vi uppdaterar oss med utbildning inom deras produkter 2 gånger per år.

Noga utvalda produkter

På vår salong erbjuder vi noggrant utvalda produkter som är kända för sin höga kvalité. Vi använder dem för att skapa och upprätthålla fantastiska resultat för våra kunder. Oavsett vad du har för hårtyp eller behov, har vi produkter som passar dig och ditt hår.

Använd samma produkter hemma

Vi vill erbjuda våra kunder en helhetsupplevelse när det kommer till hårvård. En viktig del av denna upplevelse är att våra kunder inte bara kan njuta av professionella behandlingar på våra salonger, utan också upprätthålla och vårda sina resultat hemma. För att göra detta möjligt erbjuder vi samma högkvalitativa produkter som våra frisörer använder på våra salonger. På så sätt kan du fortsätta att vårda ditt hår på bästa sätt hemma mellan dina besök hos oss.